OVER ONS

Chris Benschop bouw

In 2017 startte Chris Benschop met zijn eigen bouwonderneming. Chris Benschop bouw en aannemer is een jong bedrijf met veel ervaring. Die combinatie zorgt voor een frisse blik op de huidige woningbouw én verstand van en inzicht in oudere technieken en materialen. Een ideale combinatie voor zowel nieuwbouw, aanbouw als verbouw.

Meer in huis

U kunt bij ons terecht om uw (ver)bouwwensen om te zetten naar een eersteklas resultaat. En met onze kennis en ervaring kunnen wij ook meer voor u doen. Het uitzoeken of u een vergunning nodig heeft of een aanvraag doen, is vaak tijdrovend. Wij helpen u graag om de juiste weg te bewandelen van vergunningscheck tot -aanvraag zodat uw project niet onnodig vertraging oploopt.

Ons team

Benschop bouw en aannemer werkt met een vast team architecten, leveranciers en onderaannemers waaronder; tegelzetters, elektriciens, voegers, grondwerkers e.a.. Het team werkt nauw samen en heeft de juiste capaciteiten in huis om elk project te laten slagen. Ook zijn ze flexibel dus mocht er tijdens een project agendawijzigingen nodig zijn, dan kan het team snel schakelen. 

Werkwijze

U kunt erop vertrouwen dat uw project bij ons in goede handen is. Tijdens het bouwproces heerst er een relaxte en rustige werksfeer en veroorzaken we geen onnodige overlast.
Goede communicatie voorkomt eventuele stress en zorgen. We houden u op de hoogte van de vorderingen en bij vragen kunt u ons makkelijk bereiken. Benschop bouw en aannemer werkt nauwgezet en met onverdeelde aandacht. Het leveren van de hoogste kwaliteit om te komen tot een eindresultaat naar uw wens, staat bij ons centraal.